Ons Team

Ons professionele en hardwerkende team staat graag voor u klaar!
Hieronder stelt het team van DSE Natuursteen zich persoonlijk aan u voor.

Managing Director

Dayyaan Hasnain

Mijn naam is Dayyaan Hasnain, managing director van DSE Natuursteen. Wij hebben de ambitie om het beste bedrijf te worden in de Nederlandse natuursteenwereld. Ik kijk ernaar uit om dit waar te maken met ons team. Mijn focus bij DSE ligt op strategie, marketing, sales automation en process-optimalisatie. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, hiken, boeken lezen, scuba-diven en verre reizen maken. Ook ben ik een tafeltennis-tovenaar, dus ik sta open voor uitdagers.

Manager Monumenten/Natuursteen

Carlo van Santen

Mijn naam is Carlo van Santen, manager Natuursteen & Monumenten van DSE Natuursteen. Onze doelstelling is om Nederland kennis te laten maken met de mooiste natuursteen soorten vanuit de hele wereld en een inspiratiecenter te zijn waarin steenhouwers, architecten, interieurbouwers, gevelbouwers en consumenten samenkomen om ideeën op te doen en hun droom werkelijkheid te laten worden. Mijn focus bij DSE ligt op waarborging van kwaliteit, continuïteit van onze materialen en het streven naar uitstekende customerservice. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met voetballen, lezen, puzzelen en reizen.

Accountmanager Natuursteen en Keramiek

Jelle Janssen

Mijn naam is Jelle Janssen. Sinds januari dit jaar ben ik de nieuwe accountmanager bij DSE Natuursteen. Binnen DSE ligt mijn focus om onze relaties de aandacht te geven die ze verdienen, samenwerkingen aan te gaan en ze op het juiste moment te informeren over onze materialen. Naast onze voorraad in marmers en granieten vertel ik je graag meer over Marazzi The Top en de diversiteit aan mogelijkheden die onze materialen te bieden hebben.

Manager Keramiek

Paul Spelthan

Mijn naam is Paul Spelthan en sinds 1 februari 2020 in dienst bij DSE Natuursteen. Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam in diverse sales- en directie functies bij bouw gerelateerde bedrijven. In mijn huidige functie als Sales Manager Ceramics ben ik lid van het MT en eindverantwoordelijk voor alle facetten aangaande Marazzi The Top. Van procesoptimalisatie tot en met het in de markt zetten van Marazzi The Top, met het team van DSE Natuursteen en onze ketenpartners, ben ik uw aanspreekpunt.

Medewerker Binnendienst

Mats van Dijk

Mijn naam is Mats van Dijk en sinds 1 november 2020 regel ik de binnendienst voor keramiek en natuursteen bij DSE. Hiervoor hou ik mij bezig met showroom bezoeken en ben ik uw aanspreekpunt als het gaat over de orderadministratie. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, duiken, films kijken, hockey en Frank verslaan met pingpong.

Logistiek en Inventory manager

Frank Van Honk

Mijn naam is Frank van Honk. Sinds 1 Maart ben ik werkzaam bij DSE Natuursteen als Logistiek Manager. We zijn met een vrij nieuw team om DSE weer op de kaart te zetten. Ik zal mij de komende maanden bezig houden met het opruimen en herinrichten van het magazijn. Wij hebben afscheid genomen van de tegels en gaan ons volledig richten op keramische en natuursteen platen. Dit brengt veel logistieke veranderingen met zich mee. Buiten werk om voetbal ik graag en het daarbij behorende biertje. Naast voetbal volg ik een hoop andere sporten. Andere hobby's zijn pokeren met vrienden en zo af en toe gamen. Verder ga ik een uitdaging beerpong met collega's nooit uit de weg.

Account Manager Monumenten & Natuursteen Duitsland

Kerstin Hofman

Mijn naam is Kerstin Hofman. Ik ben sinds 38 jaar in de handel werkzaam waar ik me met hart en ziel met de verkoop bezig houd. Ik heb besloten voor DSE te gaan werken omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. De nieuwe visie van DSE heeft mij zeer aangesproken en een jong en gedreven team te ondersteunen met mijn ervaring is de uitdaging die ik zoek. Als Sales manager Duitsland voor de monumenten, zal ik alles geven om DSE in Duitsland weer naar de top van de markt te brengen.
In mijn vrije tijd is mijn passie in de keuken en de tuin, waar wij met gasten uit de hele wereld gezellig feesten met goed eten en veel muziek.

Binnendienst Monumenten Duitsland

Wouter Hofman

Mijn naam is Wouter Hofman, Sinds een paar jaar met pensioen, maar noch steeds actief. Bij DSE ondersteun ik mijn vrouw die de buitendienst voor Duitsland doet met de bureau werkzaamheden. Naast mijn werk bij DSE ben ik meer dan 40 jaar actief in de Ierse muziek. Ik speel gitaar, banjo en ik zing. Als ik niet met mijn werk of de muziek bezig ben sta ik graag, samen met mijn vrouw in de keuken of achter de BBQ om lekker te koken of te grillen. meestal met gasten.

Een gestroomlijnd team is de sleutel tot succes

Bedrijfscultuur en Kernwaarden

Kernwaarde #1

Initiatief

Wij kunnen door nieuwe, frisse, proactieve ideeën grote en kleine problemen oplossen. Wij doen ons best om samen onze doelen te behalen en proberen verder te kijken dan onze eigen verantwoordelijkheden om dit gedaan te krijgen.

Kernwaarde #2

Teamwork

Het succes van elk project is afhankelijk van goede samenwerking; elkaar helpen, inspireren, en motiveren. Zo bereiken we samen onze doelen en groeien wij als team en als bedrijf.

Kernwaarde #3

Verantwoording

Eerlijkheid, respect, en transparantie staan voorop naar zowel onze teamgenoten als onze klanten. Wij verantwoorden ons naar elkaar om dit altijd op nummer 1 te hebben.

Kernwaarde #4

Werkplezier

Wij spenderen een derde van ons leven op de werkvloer. Samen kunnen we er wat leuks van maken. Door middel van een positieve, energieke cultuur zorgen wij samen voor een plezierige werksfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Kernwaarde #5

Proactiviteit

Wij nemen graag initiatief. Wij zijn gemotiveerd, leergierig en actief op zoek naar manieren om processen en zaken te verbeteren. Nieuwe uitdagingen gaan wij niet uit de weg en we nemen verantwoordelijkheid voor de opdrachten die we op ons nemen.

Kernwaarde #6

Communicatie

Wij communiceren duidelijk en luisteren naar anderen om hun problemen en behoeften beter te kunnen begrijpen. Open staan voor nieuwe ideeën, actief luisteren en elkaar laten uitpraten zijn hierin belangrijk.

Kernwaarde #7

Klantgerichtheid

Biedt kwaliteit en tijdige service aan klanten. Identificeer locaties om de servicekwaliteit te verbeteren.

Kernwaarde #8

Innovatie

Focus op nieuwe ideeën generatie en problemen oplossen in -en buiten de organisatie. Op een creatieve manier producten, diensten en/of bedrijfsprocessen vernieuwen.

bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk