Projecten

Ontzettend trots zijn we op de prachtige projecten die we met onze klanten hebben mogen realiseren. Nieuwsgierig? Hieronder vindt u een overzicht van een aantal gerealiseerde projecten. Van een nieuw project worden we altijd erg enthousiast. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Nieuwste projecten

May 20, 2021
Natuursteen
Eetkamers

Oude Bank transformatie naar Luxe villa Gouda

Gouda

Dit project was een hele speciale opdracht die was uitgevoerd door stonewharf, en ingericht met DSE materialen. Het pand was vroeger een stadsbank die was omgetoverd tot een split splinternieuwe woning, die met veel luxe en moderne interieur design is ingericht.

project bekijken
May 8, 2021
Natuursteen
Keukens

Luxe keuken - Hutting Natuursteen

Leeuwarden

Samen met Steenhouwerij Hutting Natuursteen hebben we een mooi interieur mogen aankleden met Saint Laurent Lux. Deze plaat heeft een donkere uitstraling en kan goed gebruikt worden als keuken. Samen met de lichte vloer en muren, krijgt dit aanrechtblad een rustgevend en luxe uitstraling.

project bekijken

Alle projecten

bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk