Details van een prachtig natuursteen

Projecten

We zijn ontzettend trots op de prachtige natuursteen en keramiek projecten die we met onze klanten hebben mogen realiseren. Nieuwsgierig? Hieronder vindt u een overzicht van een aantal gerealiseerde projecten. Van een nieuw project worden we altijd erg enthousiast. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Nieuwste projecten

Kalender icoon in wit
May 5, 2022
Natuursteen
Keukens

Blue Roma kwartsiet keuken

Locatiemarkering icoon in blauw
Nederland

Blue Roma kwartsiet heeft een lichtblauwe basiskleur met goudbruine aders. Het is een exotisch ogend kwartsiet wat veel toegepast wordt als tafel- of keukenblad omdat het super sterk is. Groot Natuursteen uit Beverwijk heeft de Blue Roma toegepast in een keukeneiland en keukenblad in een woonhuis.

project bekijken
Kalender icoon in wit
March 9, 2022
Keramiek
Keukens

Marazzi The Top Saint Laurent keuken

Locatiemarkering icoon in blauw
Duitsland

De keramische plaat Saint Laurent is een ware parel. Voor dit project is de Saint Laurent in Lux uitvoering toegepast op twee keuken elementen. De donkere plaat heeft lichte aders die door de plaat kruisen. Marazzi the Top Saint Laurent is een uiterst onderhoudsvriendelijke plaat wat hem heel geschikt maakt voor toepassingen zoals keukenbladen.

project bekijken

Alle projecten

Venster sluiten
Natuursteen en keramiek showroom van DSE Natuursteen in Leerdam
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk