Details van een prachtig natuursteen

Projecten

We zijn ontzettend trots op de prachtige natuursteen en keramiek projecten die we met onze klanten hebben mogen realiseren. Nieuwsgierig? Hieronder vindt u een overzicht van een aantal gerealiseerde projecten. Van een nieuw project worden we altijd erg enthousiast. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Nieuwste projecten

Kalender icoon in wit
August 19, 2022
Natuursteen
Keukens

Taj Mahal keuken in Rotterdam

Locatiemarkering icoon in blauw
Rotterdam

Taj Mahal is een zeer gewilde, lichte kwartsiet uit Brazilië. Big Stone uit Zaandam heeft de Taj Mahal gebruikt voor een project in Rotterdam. Deze open keuken heeft een keukeneiland, die tevens fungeert als bar, uit Taj Mahal kwartsiet, waarbij uitsparingen zijn gemaakt voor de wasbak en de kookplaat.

project bekijken
Kalender icoon in wit
May 5, 2022
Natuursteen
Keukens

Blue Roma kwartsiet keuken

Locatiemarkering icoon in blauw
Nederland

Blue Roma kwartsiet heeft een lichtblauwe basiskleur met goudbruine aders. Het is een exotisch ogend kwartsiet wat veel toegepast wordt als tafel- of keukenblad omdat het super sterk is. Groot Natuursteen uit Beverwijk heeft de Blue Roma toegepast in een keukeneiland en keukenblad in een woonhuis.

project bekijken

Alle projecten

Venster sluiten
Kom natuursteen en keramiek bekijken in onze showroom in Leerdam
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk