Details van een prachtig natuursteen

Projecten

We zijn ontzettend trots op de prachtige natuursteen en keramiek projecten die we met onze klanten hebben mogen realiseren. Nieuwsgierig? Hieronder vindt u een overzicht van een aantal gerealiseerde projecten. Van een nieuw project worden we altijd erg enthousiast. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Nieuwste projecten

Kalender icoon in wit
November 17, 2023
Keramiek
Keukens

Marazzi Saint Laurent keramiek keuken

Locatiemarkering icoon in blauw
Nederland

Deze fantastische keuken is door Steenhouwerij J.H. Smits & Zonen en Weren Interieurprojecten gemaakt met de Marazzi Marble Look Saint Laurent in lux (gepolijst) afwerking. Zowel de keuken als de keukenkasten zijn met deze mooie keramische plaat bekleed en lenen de keuken veel elegantie. De combinatie met de stoere houten eettafel en donkere keukenkasten maakt het geheel af.

project bekijken
Kalender icoon in wit
November 17, 2023
Keramiek
Keukens

Keramiek keuken Marazzi Golden White satin

Locatiemarkering icoon in blauw
Nederland

Deze keuken is uitgevoerd met een blad van Marazzi Golden White keramiek in satin (mat) uitvoering. Ook de spatwand achter de wasbak is uit de Golden White gemaakt. De lichte tint van de Golden White staat in mooi contrast tot de donkere keukenkastjes.

project bekijken

Alle projecten

Venster sluiten
DSE Natuursteen inspiratiecentrum voor natuursteen en Marazzi keramiek
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk