Details van een prachtig natuursteen

Projecten

We zijn ontzettend trots op de prachtige natuursteen en keramiek projecten die we met onze klanten hebben mogen realiseren. Nieuwsgierig? Hieronder vindt u een overzicht van een aantal gerealiseerde projecten. Van een nieuw project worden we altijd erg enthousiast. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Nieuwste projecten

Kalender icoon in wit
February 21, 2024
Keukens

Patagonia kwartsiet keuken met licht

Locatiemarkering icoon in blauw
Nederland/België

Peeters-Janssen Natuursteen heeft deze keuken gerealiseerd met ons Patagonia kwartsiet. Een mooi detail is het lichtgebruik onder de keuken. De Patagonia heeft namelijk lichtdoorlatende kristallen in het blad zitten, die met licht erachter een chique uitstraling geven.

project bekijken
Kalender icoon in wit
February 21, 2024
Natuursteen
Keukens

Linea Rossa Marmeren keukenblad

Locatiemarkering icoon in blauw
Nederland

Dit mooie keukenblad van Linea Rossa marmer is gemaakt door Steenhouwerij Texel. De rode aders van deze marmer is mooi gecombineerd met de verfkleur op de muur, wat de woonkamer en keuken echt verbind. De grijze ondertoon van de marmer combineert ook heel mooi met de keukenkasten.

project bekijken

Alle projecten

Venster sluiten
DSE Natuursteen inspiratiecentrum voor natuursteen en Marazzi keramiek
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk