Details van een prachtig natuursteen

Projecten

We zijn ontzettend trots op de prachtige natuursteen en keramiek projecten die we met onze klanten hebben mogen realiseren. Nieuwsgierig? Hieronder vindt u een overzicht van een aantal gerealiseerde projecten. Van een nieuw project worden we altijd erg enthousiast. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Nieuwste projecten

Kalender icoon in wit
February 23, 2023
Keramiek
Keukens

Keukenblad van Marazzi Emperador keramiek

Locatiemarkering icoon in blauw
Nederland

De Marazzi Marble Look Emperador is een keramiek met een warme bruine kleurtoon. Hier is de Emperador toegepast in lux (gepolijst) uitwerking voor het maken van een aanrechtblad, een stolwand en een spatwand. Ook in de wasbak is de Emperador doorgetrokken om het geheel compleet te maken. Deze Marazzi Emperador keuken is gemaakt door Ella Natuursteen.

project bekijken
Kalender icoon in wit
February 9, 2023
Keramiek
Keukens

Keuken van Marazzi Travertino Classico

Locatiemarkering icoon in blauw
Nederland

Deze fantastische keuken is gerealiseerd met Marazzi Stone Look Travertino Classico keramiek. Dit materiaal combineert het uiterlijk van de klassieke travertin met de onderhoudsvriendelijkheid van Marazzi keramiek. Ella Natuursteen heeft voor deze keuken zowel het keukenblad als de wasbak gemaakt van de Stone Look Travertino Classico.

project bekijken

Alle projecten

Venster sluiten
Kom natuursteen en keramiek bekijken in onze showroom in Leerdam
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk