Wij zijn DSE Natuursteen

DSE Natuursteen is een natuursteen groothandel. Wij zijn een familiebedrijf met een professioneel team. De nieuwe generatie, Dayyaan Hasnain, staat aan het roer van onze organisatie. Hij staat voor technologische innovatie, een duidelijke bedrijfsstructuur en een lange termijn visie. Samen gaan wij voor vernieuwing, innovatie en duurzaamheid. Samen gaan wij voor de toekomst.

1992

Het begin van DSE Natuursteen

Sinds duizenden jaren bouwt de mens al prachtige constructies met natuursteen, van het Romeins colloseum tot het Akropolis in Griekenland, wij bouwen al op dit speciale steensoort sinds jaar en dag. Vanaf januari 2021 is DSE een nieuwe weg ingeslagen. De visie en missie zijn aangepast aan een nieuwe standaard, en de nieuwe generatie in het familiebedrijf heeft grote plannen voor de toekomst van DSE. Samen met een ambitieus een nieuw team, zijn wij optimistisch over de toekomst, en hoe wij het bedrijf op een verbeterde manier kunnen neerzetten.

Statuario marmeren vloer

Het familiebedrijf DSE Natuursteen is in 1992 opgestart door Annie en Badrul Hasnain. DSE Natuursteen begon in Almere, maar is in de loop der jaren verhuisd naar Leerdam. In het begin haalden we granieten vanuit India naar Nederland en we zijn nu doorgegroeid naar een groothandel in onder andere graniet, marmer, kwartsiet en hardsteen, maar we leveren ook keramiek en monumenten.

Statuario marmeren vloer
1992

Het begin van DSE Natuursteen

Natuursteen. De mens bouwt er al duizenden jaren prachtige constructies mee. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Romeins Colosseum en het Akropolis in Griekenland. Dat natuursteen mooi en veelzijdig is, heeft het wel bewezen.

In 1992 zijn Annie en Badrul Hasnain gestart met DSE Natuursteen. In eerste instantie haalden zij graniet uit India naar Almere in Nederland. Het bedrijf groeide van natuursteen leverancier uit naar een groothandel met niet alleen graniet, maar ook marmer, kwartsiet en hardsteen. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Leerdam en hebben we ook keramiek en monumenten aan ons assortiment toegevoegd.

Vanaf januari 2021 is DSE natuursteen overgegaan naar de nieuwe generatie. Deze "next generation in stone" gaat verder met een mooi oud materiaal, vertrouwde waarden als kwaliteit en service, en grootse plannen voor de toekomst. Hierin zullen innovatie en duurzaamheid een belangrijke rol spelen. Ambitieus en vol optimisme staat dit nieuwe professionele team voor u klaar!

meer te weten komen
De natuursteen en keramiek showroom van DSE Natuursteen en Leerdam

Onze Missie

Onze Missie

Als groothandel willen wij een brede en exclusieve selectie leveren van het beste natuursteen vanuit de hele wereld. Dit natuursteen presenteren wij vol trots aan onze klanten. Online via onze website en offline via ons inspiratiecentrum.

Met ons nieuwe natuursteen en keramiek Inspiratiecentrum en een vol magazijn gaan wij de wereld laten zien wat DSE Natuursteen te bieden heeft. We willen meer zijn dan alleen een natuursteen leverancier of groothandel. We willen inspireren. Dit doen wij door middel van het organiseren van Inspiration-Experiences waarbij nieuwe ideeën kunnen worden opgedaan. Denk hierbij aan keynote lezingen en presentaties zowel online als offline.

Lichtdoorlatende kwartsiet natuursteen bij DSE Natuursteen te zien in het inspiratiecentrum

Onze Visie

Onze Visie

Binnen de Nederlandse steenwereld de meest innovatieve, inspirerende en klantvriendelijke groothandel te worden.

Ook de eeuwenoude natuursteen industrie heeft behoefte aan vernieuwing. Daarom zijn wij gericht op nieuwe technologie en volgen wij de constant veranderende trends. Hierbij zetten wij duurzaamheid voorop, samen met het welzijn en de ervaringen van onze klanten. Onze materialen moeten gezien worden, en de belevenis van het materiaal staat bij ons centraal.

Onze Visie

bedrijfskernwaarden

Duurzaamheid

van supply chain tot klant

DSE Natuursteen vindt duurzaamheid belangrijk. Wij willen u graag meenemen in hoe en waarom we dit verwerken in onze organisatie.
Onze materialen kopen wij duurzaam in. Dit wil zeggen dat wij er voor zorgen dat onze steen op een ethische manier gewonnen wordt uit de groeves van het land van herkomst. Daarnaast gaan we samenwerken met een non-profitorganisatie. Deze organisatie focust zich op het afkoelen van onze aarde en het groener maken van droog land. Een deel van onze jaarlijkse nettowinst zal naar deze organisatie gaan. Op die manier dragen wij ons steentje bij om onze aarde mooi en gezond te houden.

Bedrijfskernwaarden

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De wereld een stukje beter maken

Ondernemen doen we graag maar tegelijkertijd willen we ook de wereld een stukje beter maken. Dit doen wij door een transparante supply chain, eerlijke materialen en onze winst herinvesteren in sociale en maatschappelijke doelen. Doelen die de wereld en de natuur beschermen dragen wij een warm hart toe.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Pijl naar links
Pijl naar rechts
DSE Natuursteen inspiratiecentrum voor natuursteen en Marazzi keramiek
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk
Venster sluiten