Invisacook kookplaat onder Marazzi Calacatta Black keramiek keukenblad

De onzichtbare kookplaat

Invisacook is een inductiekookplaat die onder een Marazzi The Top keramieken werkblad geïnstalleerd wordt. Hierdoor is de kookplaat onzichtbaar en worden pannen door het werkblad heen verwarmd. Het grote voordeel is dat er geen kookplaat zichtbaar is, en het werkblad gewoon gebruikt kan worden als er niet gekookt wordt.

INVISACOOK

Naadloos ontwerp

Marazzi Calacatta Black keramiek keukenblad
Concrete look keramiek

Omdat de kookplaat onder het werkblad wordt geïnstalleerd hoeft er geen uitsparing in het werkblad te worden gemaakt. Er is dus geen gedoe met bewerkingen die tot op de millimeter nauwkeurig moeten zijn.

Omdat het werkblad uit één geheel kan blijven bestaan, ontstaat een naadloos ontwerp. Dit oogt mooi, maar is ook beter voor de hygiëne.

Onzichtbare bediening

Concrete look keramiek

Het bedieningspaneel van de kookplaat kan in het aanrechtblad of in een lade worden geïnstalleerd. Als het bedieningspaneel is verwerkt in een lade, kan deze na het koken discreet worden opgeborgen zodat er niks overblijft wat wijst op de aanwezigheid van een kookplaat.

De Invisacook is ook te bedienen via een app, zo kunt u vanaf de bank de temperatuur wijzigen.

Verschillende maten beschikbaar

Concrete look keramiek

De Invisacook is in verschillende formaten beschikbaar, zo zijn er 2-pits kookplaten, maar ook 3-pits, 4-pits en 5-pits.

Bovendien genereert de Invisacook geen directe warmte, en is het oppervlak veilig te gebruiken als traditionele aanrechtruimte wanneer er niet gekookt wordt. Dit maakt Invisacook ook ideaal voor kleinere keukens in een boot of een vakantiehuisje.

Onze laatste keramiek projecten met Marazzi the Top

Marazzi Golden White keramiek aanrechtbladMarazzi Calacatta Black keramiek keukenbladMarazzi Travertin keramiek keukenblad
DSE Natuursteen inspiratiecentrum voor natuursteen en Marazzi keramiek
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk
Venster sluiten