Black Wood kwartsiet

Zoek een partner

Via de zoekknop kun je de steenhouwerijen vinden waar wij een partnership mee hebben. 

Zoek een partner

Marazzi Keramiek

Keramiek lijkt sprekend op natuursteen. In tegenstelling tot natuursteen wordt keramiek door de mens gemaakt. Daardoor heeft het andere kenmerkende eigenschappen. Marazzi keramiek wordt duurzaam geproduceerd en heeft een lange levensduur. Het materiaal krast minder snel, is hittebestendig en voldoet aan de laatste milieu eisen. Toch is het bijna niet te onderscheiden van natuursteen.

Italië
Italiaanse vlag

Marazzi keramiekfabriek in Sassulo

Marazzi keramiek uit Italië
Concrete look keramiek

Sassuolo is een klein dorpje in Italië, naast de rivier de Secchia en dichtbij Bologna. Naast dat dit een prachtige stad is, staat hier al sinds 1935 de fabriek van Marazzi. Marazzi is de grootste, en een van de meest gerenommeerde fabrikanten van hoogwaardig keramiek. Marazzi keramiek wordt geproduceerd door middel van hitte, druk en een zeer geavanceerd printproces wat zorgt voor de zeer hoogwaardige uitstraling. Daarnaast heeft Marazzi de productie van keramiek een gesloten productiecyclus gemaakt, waardoor het verbruik van natuurlijke hulpbronnen wordt beperkt en de impact op het milieu wordt verminderd.

Marazzi keramiek is zeer eenvoudig te onderhouden. Het materiaal is niet poreus en neemt geen vervuiling op waardoor het ideaal is voor gebruik in de keuken. Keramiek van Marazzi is ook zeer hittebestendig, het is mogelijk om een hete pan of ovenschaal op een werkblad te zetten. Een blad in satin (mat) uitvoering is daarnaast krasvast. Ook is Marazzi The Top keramiek UV-bestendig en probleemloos toe te passen in de buitenlucht.

Onze laatste keramiek projecten

Natuursteen en keramiek showroom van DSE Natuursteen in Leerdam
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk
Details van natuursteen met golvende aders
Venster sluiten