Marazzi the Top Keramiek

Keramiek lijkt sprekend op natuursteen, maar in tegenstelling tot natuursteen wordt keramiek door de mens gemaakt. Daardoor heeft het andere kenmerkende eigenschappen. Marazzi the Top keramiek wordt duurzaam geproduceerd en heeft een lange levensduur. Het materiaal krast minder snel, is hittebestendig en voldoet aan de laatste milieu eisen. Toch is het bijna niet te onderscheiden van natuursteen.

Italië
Italiaanse vlag

Marazzi keramiekfabriek in Sassuolo

Marazzi the Top keramiek Elegant Black en Verde Cipollino
Concrete look keramiek

Sassuolo is een klein dorpje in Italië, naast de rivier de Secchia en dichtbij Bologna. Naast dat dit een prachtige stad is, staat hier al sinds 1935 de fabriek van Marazzi. Marazzi is de grootste, en een van de meest gerenommeerde fabrikanten van hoogwaardig keramiek. Marazzi keramiek wordt geproduceerd door middel van hitte, druk en een zeer geavanceerd printproces wat zorgt voor de zeer hoogwaardige uitstraling. Daarnaast heeft Marazzi de productie van keramiek een gesloten productiecyclus gemaakt, waardoor het verbruik van natuurlijke hulpbronnen wordt beperkt en de impact op het milieu wordt verminderd.

Marazzi keramiek uit Italië
Marazzi the Top logo

Marazzi the Top keramiek

Concrete look keramiek

Marazzi the Top keramiek is zeer eenvoudig te onderhouden. Het materiaal is niet poreus en neemt geen vervuiling op waardoor het ideaal is voor gebruik in de keuken. Keramiek van Marazzi the Top is ook zeer hittebestendig, het is mogelijk om een hete pan of ovenschaal op een werkblad te zetten. Een blad in satin (mat) uitvoering is daarnaast krasvast. Ook is Marazzi The Top keramiek Uv-bestendig en probleemloos toe te passen in de buitenlucht.

Marazzi the Top keramiek zijn grote platen die in verschillende soorten uitvoeringen beschikbaar zijn. De marble look lijn bevat platen geïnspireerd door bestaande marmers. De stone look bevat keramiek gelijkend op stenen materialen. De concrete look lijn omvat materiaal met een betonlook. De metal look materialen lijken op metaal. De wood look bevat een plaat die lijkt op Frans eikenhout en de Solid color lijn bevat egale platen in één kleur.

Marazzi Verde Aver keramiek wandbekleding

Marazzi the Top 25 jaar garantie

Concrete look keramiek

Marazzi the Top platen zijn sterk, eenvoudig te installeren en schoon te maken, en zeer goed bestand tegen vlekken, zuren en schimmels.

Marazzi the Top biedt 25 jaar garantie op platen bij normaal huishoudelijk gebruik.

U kunt uw garantie activeren via de website van Marazzi the Top

Onze laatste keramiek projecten met Marazzi the Top

keramiek projecten binnenkort
Kom natuursteen en keramiek bekijken in onze showroom in Leerdam
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk
Venster sluiten