Over Marazzi the Top keramiek

Over Marazzi the Top Keramiek

Keramiek lijkt sprekend op natuursteen, maar in tegenstelling tot natuursteen wordt keramiek door de mens gemaakt. Daardoor heeft het andere kenmerkende eigenschappen. Marazzi the Top keramiek wordt duurzaam geproduceerd en heeft een lange levensduur. Het materiaal krast minder snel, is hittebestendig en voldoet aan de laatste milieu eisen. En het is bijna niet te onderscheiden van natuursteen.

Italië
Italiaanse vlag

Marazzi keramiekfabriek in Sassuolo

Marazzi Calacatta Black keramiek keukenblad
Concrete look keramiek

Sassuolo is een klein dorpje in Italië, naast de rivier de Secchia en dichtbij Bologna. Naast dat dit een prachtige stad is, staat hier al sinds 1935 de fabriek van Marazzi, de grootste en meest gerenommeerde producent van hoogwaardig keramiek. Marazzi keramiek wordt geproduceerd door middel van hitte, druk en een zeer geavanceerd printproces wat zorgt voor de hoogwaardige uitstraling. Daarnaast heeft Marazzi de productie van keramiek een gesloten productiecyclus gemaakt, waardoor het verbruik van natuurlijke hulpbronnen wordt beperkt en de impact op het milieu wordt verminderd.

Marazzi marmerlook Crema Marfil keuken
Marazzi the Top logo

Marazzi The Top keramiek

Concrete look keramiek

Een van de producten van Marazzi is The Top, deze serie omvat grote platen, speciaal ontworpen om keukenbladen, tafelbladen, achterwanden en nog veel meer meubelopties te creëren.

Marazzi the Top keramiek is zeer eenvoudig te onderhouden. Het materiaal is niet poreus en neemt geen vervuiling op waardoor het ideaal is voor gebruik in de keuken. Keramiek van Marazzi the Top is ook zeer hittebestendig, het is mogelijk om een hete pan of ovenschaal op een werkblad te zetten. Een blad in satin (mat) uitvoering is daarnaast krasvast. Ook is Marazzi The Top keramiek Uv-bestendig en probleemloos toe te passen in de buitenlucht.

Marazzi the Top keramiek zijn grote platen die in verschillende soorten uitvoeringen beschikbaar zijn. De marble look lijn bevat platen geïnspireerd door bestaande marmers. De stone look bevat keramiek gelijkend op stenen materialen. De concrete look lijn omvat materiaal met een betonlook. De metal look materialen lijken op metaal. De wood look bevat een plaat die lijkt op Frans eikenhout en de Solid color lijn bevat egale platen in één kleur.

Marazzi Verde Aver keramiek wandbekleding

Marazzi the Top 25 jaar garantie

Concrete look keramiek

Marazzi The Top biedt 25 jaar garantie op platen bij normaal huishoudelijk gebruik. U kunt uw garantie activeren via de website van Marazzi The Top.

Kwaliteit bij Marazzi betekent kwaliteit van het product, ecologische duurzaamheid en respect voor de veiligheid van werknemers, prioriteiten die het bedrijf in staat hebben gesteld om zijn systemen en producten te certificeren. Marazzi heeft de volgende certificeringen: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, ISO 17889-1, CE Markering, Leed® Credit and Recycled Content, Green Building Council Italia, GREENGUARD GOLD Certification, EPD (Environmental Product Declaration), Declare Label Red List Free, en HPD (Health Product Declaration)

Onze laatste keramiek projecten met Marazzi the Top

Marazzi Golden White keramiek aanrechtbladMarazzi Calacatta Black keramiek keukenbladMarazzi Travertin keramiek keukenblad
DSE Natuursteen inspiratiecentrum voor natuursteen en Marazzi keramiek
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk
Venster sluiten