De natuursteen en keramiek showroom van DSE Natuursteen en Leerdam

Ons Team

Ons professionele en hardwerkende team staat graag voor u klaar!
Hieronder stelt het team van DSE Natuursteen zich persoonlijk aan u voor.

Dayyaan Hasnain managing director DSE Natuursteen
Managing Director

Dayyaan Hasnain

Mijn naam is Dayyaan Hasnain, managing director van DSE Natuursteen. Wij hebben de ambitie om het beste bedrijf te worden in de Nederlandse natuursteenwereld. Ik kijk ernaar uit om dit waar te maken met ons team. Mijn focus bij DSE ligt op strategie, marketing, sales automation en process-optimalisatie. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, hiken, boeken lezen, scuba-diven en verre reizen maken. Ook ben ik een tafeltennis-tovenaar, dus ik sta open voor uitdagers.

Carlo van Santen manager Natuursteen en monumenten
Adjunct directeur en Manager Natuursteen

Carlo van Santen

Mijn naam is Carlo van Santen, Adjunct directeur en manager Natuursteen van DSE Natuursteen. Onze doelstelling is om Nederland kennis te laten maken met de mooiste natuursteen soorten vanuit de hele wereld en een inspiratiecenter te zijn waarin steenhouwers, architecten, interieurbouwers, gevelbouwers en consumenten samenkomen om ideeën op te doen en hun droom werkelijkheid te laten worden. Mijn focus bij DSE ligt op waarborging van kwaliteit, continuïteit van onze materialen en het streven naar uitstekende customerservice. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met voetballen, lezen, puzzelen en reizen.

Mats van Dijk medewerker binnendienst
Accountmanager en Medewerker Binnendienst

Mats van Dijk

Mijn naam is Mats van Dijk en sinds 1 november 2020 regel ik de binnendienst voor keramiek en natuursteen bij DSE. Hiervoor hou ik mij bezig met showroom bezoeken en ben ik uw aanspreekpunt als het gaat over de orderadministratie. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, duiken, films kijken, hockey en Frank verslaan met beerpong.

Mats van Dijk medewerker binnendienst
Medewerker Binnendienst

Marjolijn Tergouw-Stoffels

Mijn naam is Marjolijn van Tergouw-Stoffels. Begin september 2023 ben ik begonnen als medewerker Verkoop Binnendienst voor natuursteen en keramiek, in deze functie ben ik verantwoordelijk voor de administratie met betrekking tot orders, showroombezoeken, claim verzoeken en ben ik een van de eerste aanspreekpunten voor klanten en eind klanten. Natuursteen en keramiek is voor mij een nieuwe wereld, maar ik vind dit een geweldig product en heb al veel geleerd over natuursteen en ik sta u graag te woord tijdens een showroom bezoek. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin en onze hond lekker de natuur in.

Mats van Dijk medewerker binnendienst
Marketing Medewerker en Medewerker Binnendienst

Danine Timmer

Mijn naam is Danine en sinds begin 2022 werk ik bij DSE Natuursteen als marketeer. Gezien de ontwikkelingen binnen DSE pak ik daarnaast binnendienst taken op zoals showroombezoeken en het invoeren van orders. De lancering van ons Inspiratiecentrum geeft ons veel meer de ruimte om onze materialen goed te laten zien, en het verhaal van natuursteen en keramiek meer te laten spreken. In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin, of zit ik achter de naaimachine. Ook houd ik van mooie wandelingen en reis ik graag.

Frank van Honk logistiek manager
Logistiek manager

Frank Van Honk

Mijn naam is Frank van Honk. Sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij DSE Natuursteen als Logistiek Manager. We zijn met een vrij nieuw team om DSE weer op de kaart te zetten. Ik zal mij de komende maanden bezig houden met het opruimen en herinrichten van het magazijn. Wij hebben afscheid genomen van de tegels en gaan ons volledig richten op keramische en natuursteen platen. Dit brengt veel logistieke veranderingen met zich mee. Buiten werk om voetbal ik graag en het daarbij behorende biertje. Naast voetbal volg ik een hoop andere sporten. Andere hobby's zijn pokeren met vrienden en zo af en toe gamen. Verder ga ik een uitdaging beerpong met collega's nooit uit de weg.

Frank van Honk logistiek manager
Logistiek medewerker

Gilburt Mudde

Mijn naam is Gilburt en ik werk sinds oktober 2023 bij DSE Natuursteen als logistiek medewerker. Ik houd me voornamelijk bezig met het laden en lossen van natuursteen en keramiek en het klaarzetten van de orders.
Ik ben groot Pokémon fan en gamer in hart en nieren.

Kerstin Hofman accountmanager monumenten
Accountmanager Monumenten en Natuursteen Duitsland

Kerstin Hofman

Mijn naam is Kerstin Hofman. Ik ben sinds 38 jaar in de handel werkzaam waar ik me met hart en ziel met de verkoop bezig houd. Ik heb besloten voor DSE te gaan werken omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. De nieuwe visie van DSE heeft mij zeer aangesproken en een jong en gedreven team te ondersteunen met mijn ervaring is de uitdaging die ik zoek. Als Sales manager Duitsland voor de monumenten, zal ik alles geven om DSE in Duitsland weer naar de top van de markt te brengen.
In mijn vrije tijd is mijn passie in de keuken en de tuin, waar wij met gasten uit de hele wereld gezellig feesten met goed eten en veel muziek.

Wouter Hofman binnendienst monumenten Duitsland
Binnendienst Monumenten Duitsland

Wouter Hofman

Mijn naam is Wouter Hofman, Sinds een paar jaar met pensioen, maar nog steeds actief. Bij DSE ondersteun ik mijn vrouw die de buitendienst voor Duitsland doet met de bureau werkzaamheden. Naast mijn werk bij DSE ben ik meer dan 40 jaar actief in de Ierse muziek. Ik speel gitaar, banjo en ik zing. Als ik niet met mijn werk of de muziek bezig ben sta ik graag, samen met mijn vrouw in de keuken of achter de BBQ om lekker te koken of te grillen. meestal met gasten.

Een gestroomlijnd team is de sleutel tot succes

Bedrijfscultuur en Kernwaarden

Kernwaarde 1 is initiatief
Kernwaarde #1

Initiatief

Wij kunnen door nieuwe, frisse, proactieve ideeën grote en kleine problemen oplossen. Wij doen ons best om samen onze doelen te behalen en proberen verder te kijken dan onze eigen verantwoordelijkheden om dit gedaan te krijgen.

Kernwaarde 2 is teamwork
Kernwaarde #2

Teamwork

Het succes van elk project is afhankelijk van goede samenwerking; elkaar helpen, inspireren, en motiveren. Zo bereiken we samen onze doelen en groeien wij als team en als bedrijf.

Kernwaarde 3 verantwoording
Kernwaarde #3

Verantwoording

Eerlijkheid, respect, en transparantie staan voorop naar zowel onze teamgenoten als onze klanten. Wij verantwoorden ons naar elkaar om dit altijd op nummer 1 te hebben.

Kernwaarde 4 werkplezier
Kernwaarde #4

Werkplezier

Wij spenderen een derde van ons leven op de werkvloer. Samen kunnen we er wat leuks van maken. Door middel van een positieve, energieke cultuur zorgen wij samen voor een plezierige werksfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Kernwaarde 5 proactiviteit
Kernwaarde #5

Proactiviteit

Wij nemen graag initiatief. Wij zijn gemotiveerd, leergierig en actief op zoek naar manieren om processen en zaken te verbeteren. Nieuwe uitdagingen gaan wij niet uit de weg en we nemen verantwoordelijkheid voor de opdrachten die we op ons nemen.

Kernwaarde 6 communicatie
Kernwaarde #6

Communicatie

Wij communiceren duidelijk en luisteren naar anderen om hun problemen en behoeften beter te kunnen begrijpen. Open staan voor nieuwe ideeën, actief luisteren en elkaar laten uitpraten zijn hierin belangrijk.

Kernwaarde 7 klantgerichtheid
Kernwaarde #7

Klantgerichtheid

Biedt kwaliteit en tijdige service aan klanten. Identificeer locaties om de servicekwaliteit te verbeteren.

Kernwaarde 8 innovatie
Kernwaarde #8

Innovatie

Focus op nieuwe ideeën generatie en problemen oplossen in -en buiten de organisatie. Op een creatieve manier producten, diensten en/of bedrijfsprocessen vernieuwen.

DSE Natuursteen inspiratiecentrum voor natuursteen en Marazzi keramiek
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk