Keramiek

Keramiek lijkt sprekend op natuursteen. In tegenstelling tot natuursteen wordt keramiek door de mens gemaakt. Daardoor heeft het andere kenmerkende eigenschappen. Keramiek is duurzaam. Het heeft een andere samenstelling van grondstoffen dan natuursteen. Het krast minder snel, is hittebestendig en voldoet aan de laatste milieu eisen. Toch is het bijna niet te onderscheiden van natuursteen.

Italië

Marazzi fabriek in Sassulo

Sassuolo is een klein dorpje in Italië, naast de rivier de Secchia en dichtbij Bologna. Naast dat dit een prachtige stad is, staat hier al sinds 1935 de fabriek van Marazzi. Marazzi is de grootste en een van de meest gerenommeerde fabrikanten van hoogwaardig  keramiek. Marazzi heeft een wereldwijd netwerk en is in 140 landen vertegenwoordigd. Keramiek wordt geproduceerd door middel van hitte, druk en een zeer geavanceerd printproces wat zorgt voor de zeer hoogwaardige uitstraling.

Onze laatste keramiek projecten

keramiek projecten binnenkort
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk