Marazzi Keramiek keukenblad

Een aanrechtblad van keramiek is geschikt voor vrijwel alle keukens. Marazzi keramiek is super hygiënisch, gemakkelijk te onderhouden, hittebestendig, en kras- en stootvast.

Marazzi keramiek keukenblad

Keramiek wordt door mensen gemaakt en kan voorzien worden van allerlei verschillende prints. DSE Natuursteen is exclusief dealer in Nederland van Marazzi The Top keramiek, deze hebben heldere prints gebaseerd op het mooiste materiaal uit de natuur. Marazzi keramiek komt in een heel breed kleurschema, van platen geïnspireerd door bestaande marmers, tot imitaties van stenen materialen, metaal, beton of effenplaten. Deze ruime keuze zorgt ervoor dat u uw droom keuken kunt realiseren. Marazzi The Top zijn groten platen speciaal ontworpen voor het maken van keramiek werkbladen. Het materiaal is duurzaam geproduceerd, gaat een leven lang mee en is gemakkelijk schoon te maken, en schoon te houden.

Neem contact met ons op

We helpen u graag met meer informatie over onze materialen, het gebruik ervan of andere vragen waar u mee zit. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

Bel ons
Wilt u onze materialen komen bekijken? Dat kan geheel vrijblijvend, maar we vragen u wel een afspraak te maken. Ook hiervoor kunt u ons bellen.
Hoe wordt keramiek gemaakt?

Marazzi The Top wordt gemaakt in een gespecialiseerde fabriek in Italië. Keramiek wordt gemaakt van klei en een mengsel van andere stoffen die onder hoge druk worden geperst en gebakken. Dit proces resulteert in een oersterk materiaal.

Waarom een keukenblad van keramiek?

Een keramiek keukenblad is ontzettend sterk en gemakkelijk schoon te houden. Het materiaal is niet poreus waardoor het geen vlekken en vuil opneemt wat ideaal is voor een aanrechtblad. Een The Top werkblad is ook kras-, stoot- en hittebestendig. Een andere reden om een keramiek aanrechtblad van Marazzi te kiezen is de duurzaamheid van het materiaal. Naast dat het een leven lang mee kan, wordt het materiaal met een duurzame productiemethode gemaakt. Marazzi is een vaandeldrager voor de eco-duurzame industrie en heeft ertoe bijgedragen dat de productie van keramiek een gesloten kringloopproces is geworden. Zo worden afvalstoffen, afvalwater, en vrijgekomen warmte ingezameld en hergebruikt. Milieukwaliteitscriteria worden toegepast op de gehele productiecyclus, waardoor het verbruik van natuurlijke hulpbronnen en de impact op het milieu worden beperkt.

Voordelen van een keramiek werkblad
Duurzaam geproduceerd
Gaat een leven lang mee
Stoot- en krasvast
Niet poreus, zeer hygiënisch
Hittebestendig
Uv-bestendig; behoudt kleuren
Vlekbestendig
Gemakkelijk in onderhoud
Hoe werk het uitzoeken van een keramiek keukenwerkblad?

Plan online een afspraak om de DSE Natuursteen showroom in Leerdam te bezoeken. Onze ervaren medewerkers nemen u mee door onze showroom en aangrenzende platenhal om u de beschikbare materialen te laten zien. Als u vragen heeft over een keramiek keukenblad dan kunt u deze aan onze medewerkers stellen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt dan noteren we deze en bespreken we welke steenverwerker uw keramiek aanrechtblad kan maken. Uw verdere communicatie verloopt via de steenverwerker. De plaat of platen die u bij DSE Natuursteen uitzoekt worden voor u gereserveerd.

Onze showroom

Wat kunt u verwachten van onze showroom? Bekijk onderstaande video voor een impressie

Verwante producten
Wil je meer zien? Bekijk onze actuele voorraad platen door op onderstaande button te klikken
Bekijk onze producten