Keukenblad van graniet

Graniet is een uitstekende keuze voor uw aanrechtblad. Een granieten werkblad gaat jaren mee en kan tegen een stootje. Kom langs bij DSE Natuursteen in Leerdam om uw granieten keukenblad uit te zoeken!

Uw aanrechtblad van graniet

Een aanrechtblad van graniet is een uitstekende keuze voor uw keuken. Graniet is een natuurproduct met een tijdloze uitstraling en aantrekkingskracht. Een granieten aanrechtblad tilt uw keuken naar een nieuwe hoogte. Zoek u unieke granieten keukenblad uit in de showroom van DSE Natuursteen in Leerdam.

Een afspraak maken

Maak een afspraak en kom uw keukenblad uitzoeken in onze showroom in Leerdam.

Maak hier uw afspraak
100% vrijblijvend
Waarom een granieten aanrecht?

Het grote voordeel van graniet is zijn hardheid en slijtvastheid, het materiaal kan tegeneen stootje en gaat jarenlang mee. Hierdoor is graniet voor uw keuken werkblad een uitstekende keuze. Graniet vormt zich diep in de aarde, na het stollen van magma. Door jarenlange blootstelling aan druk en warmte vormt een oersterk materiaal. Een granieten aanrechtblad is stootvast en niet krasgevoelig. Graniet heeft een lage porositeit, wat betekend dat de poriën van de steen heel fijn zijn, en dus goed bestand tegen vlekken, en is bestand tegen zuren. Hierdoor kunt u met een gerust hart een glas cola of wijn om laten vallen op uw granieten keukenblad, zonder dat dit sporen achterlaat. Een ander groot voordeel van een keukenblad van graniet is de uv-bestendigheid van het materiaal. Graniet verkleurt niet door blootstelling aan uv-straling, waardoor het prima toe te passen is voor keukenbladen.

Hoe werkt het uitzoeken van uw granieten keukenblad?

U kunt bij DSE Natuursteen in Leerdam langskomen om uw granieten blad uit te zoeken. Hiervoor kunt u online een afspraak maken. Tijdens uw afspraak loopt een medewerker van DSE Natuursteen met u mee om vragen te beantwoorden. We tonen u onze materialen in onze showroom, of door een rondje te lopen in onze platenhal. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken dan noteren wij deze, en bespreken we welke steenverwerker uw keukenblad van graniet gaat vervaardigen. U verdere communicatie verloopt via de steenverwerker. U kunt bijvoorbeeld met de steenverwerker bespreken uit welk gedeelte van de plaat u uw granieten keukenblad wilt laten maken, en wat de levertijd is. De plaat of platen die u bij DSE Natuursteen uitzoekt worden voor u gereserveerd, en dit communiceren naar uw steenverwerker.

Voordelen van graniet voor uw keukenblad
Stoot- en slijtvast
Niet krasgevoelig
Bestand tegen hoge temperaturen
Uv-bestendig
Lage porositeit, en dus goedbestand tegen vlekken
Lage porositeit, en dus goedbestand tegen vlekken
Gaat jarenlang mee

Een afspraak maken

Maak een afspraak en kom uw keukenblad uitzoeken in onze showroom in Leerdam.

Verwante producten