Marmer keukenblad

Een marmeren aanrechtblad heeft een chique uitstraling en een tijdloze sfeer. Zoek uw eigen unieke marmer keukenblad uit in de showroom van DSE Natuursteen.

Uw marmer werkblad

Marmer wordt gemaakt door de natuur en iedere plaat is uniek. Daarnaast is marmer een duurzaam materiaal wat ontzettend lang mee kan gaan. Een aandachtspunt bij een marmer keukenblad is dat het materiaal gevoelig is voor vlekken omdat het poreus is. Daarnaast is marmer ook zuurgevoelig, als u morst met bijvoorbeeld wijn, tomaten, cola, of andere zuurhoudende producten kunt u uw blad beschadigen. Vlekken of beschadigingen zijn goed te voorkomen door uw marmeren aanrechtblad te behandelen met een impregneermiddel. Als u uw marmeren keukenblad goed onderhoudt gaat het een leven lang mee. Het is niet voor niets een bouwmateriaal van de oudheid. Zo zijn de Taj Mahal en het Parthenon ermee gemaakt. En het uiterlijk van dit mooie materiaal is het allemaal waard.

Een afspraak maken

Maak een afspraak en kom uw keukenblad uitzoeken in onze showroom in Leerdam.

Maak hier uw afspraak
100% vrijblijvend
Hoe ontstaat marmer?

Marmer wordt gevormd vanuit kalksteen, omdat het een natuurlijk proces betreft heeft elk stuk een uniek uiterlijk. Het brede scala aan tinten en kleuren in marmer wordt bepaald door het gebied van herkomst en de mix van mineralen in de oorspronkelijke kalksteen. De mooie en kenmerkende aders waar marmer bekend omstaat, komt van onzuiverheden die vastzaten in de kalksteen toen de extreme hitte en druk van de aarde het in marmer veranderde. Veel bekende marmers worden in Italië gewonnen, bijvoorbeeld de Calacatta en Arabescato marmers.

Waarom een keukenblad van marmer?

Marmer is een ontzettend mooi materiaal wat veel mensen aanspreekt. Een marmer keukenblad is ook echt uniek, omdat het een natuurlijk materiaal betreft. Een marmer aanrechtblad is relatief hittebestendig, maar we adviseren wel om onderzetters te gebruiken tegen beschadigingen. Een werkblad van marmer past eigenlijk in elke keukenstijl, of het nu een klassieke keuken is of een meer industriële keuken. Een aanrecht van marmer heeft een subtiele en tijdloze elegantie. Wilt u ook een keukenblad van marmer? Kom langs de DSE showroom om een plaat marmer uit te zoeken.

Voordelen van een marmer keukenblad
Uniek uiterlijk
Duurzaam, gaat een leven lang mee
Slijtvast
Bestand tegen hoge temperaturen
Uv-bestendig; behoudt kleuren
Uv-bestendig; behoudt kleuren
Hoe werk het uitzoeken van een marmer keukenblad?

Plan online een afspraak om de DSE Natuursteen showroom in Leerdam te bezoeken. Onze ervaren medewerkers nemen u mee door onze showroom en aangrenzende platenhal om u de beschikbare materialen te laten zien. Als u vragen heeft over een marmer keukenblad dan kunt u deze aan onze medewerkers stellen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt dan noteren we deze en bespreken we welke steenverwerker uw marmer werkblad kan maken. Uw verdere communicatie verloopt via de steenverwerker. De plaat of platen die u bij DSE Natuursteen uitzoekt worden voor u gereserveerd. Heeft u een marmer type op het oog voor uw keuken, maar hebben we deze niet op voorraad? Dan gaan we voor u opzoek bij de groeves.

Een afspraak maken

Maak een afspraak en kom uw keukenblad uitzoeken in onze showroom in Leerdam.

Verwante producten