Natuursteen leverancier in Midden-Nederland

Bent u op zoek naar een natuursteen leverancier? Bij DSE Natuursteen in Midden-Nederland vind u een uitgebreid assortiment. Ontdek onze materialen vrijblijvend in ons Inspiratie centrum.

Natuursteen leverancier in provincie Utrecht

Als natuursteen leverancier hebben wij een grote voorraad natuursteen platen staan die gebruikt kunnen worden voor verschillende interieur, en exterieur toepassingen. Voor horeca, detailhandel, kantoren, woningen en meer. Natuursteen is een fantastische toevoeging aan vele projecten door zijn tijdloze schoonheid en dynamische uiterlijk. Bij DSE Natuursteen geloven we in de kracht van de natuur en leveren we de beste materialen om uw visie tot leven te brengen.

Neem contact met ons op

We helpen u graag met meer informatie over onze materialen, het gebruik ervan of andere vragen waar u mee zit. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

Bel ons
Wilt u onze materialen komen bekijken? Dat kan geheel vrijblijvend, maar we vragen u wel een afspraak te maken. Ook hiervoor kunt u ons bellen.
Natuursteen groothandel met inspiratie centrum

Wij leveren alleen aan steenverwerkende partijen, maar als particulier, architect, keukenstudio, aannemer, of interieurontwerper bent u ook van harte welkom bij ons Inspiratie Centrum om materiaal uit te zoeken. In ons Inspiratie Centrum vind u onze grote platen natuursteen, zoals graniet, marmer en kwartsiet, en Marazzi the Top keramiek. Hier kunt u zelf inspiratie opdoen voor kleuren en materialen voor uw volgende project, u kunt met uw klant materiaal uit komen zoeken of u kunt uw klant langs sturen om materiaal uit te komen zoeken. U kunt de platen volledig bekijken en het materiaal en de afwerking voelen.

Specialist in natuursteen

Als leverancier en groothandel zorgen we voor een diverse collectie natuursteen. Met onze uitgebreide voorraad van ruim 1200 platen kunnen we snel en efficiënt aan uw behoeften voldoen, ongeacht de omvang van uw project. Daarnaast bieden we deskundig advies over de eigenschappen van de materialen en het onderhoud wat ze nodig hebben, zo kunt u gedegen keuzes maken welke jarenlang mee kunnen. Mocht u het materiaal wat u zoekt niet in ons Inspiratie Centrum vinden dan gaan we graag voor u op zoek. Door het netwerk wat wij als groothandel in de natuursteen op hebben gebouwd kunnen we bij veel groeves terecht om het materiaal te vinden wat bij u past.

Waarom samenwerken met DSE Natuursteen?
Bijzondere collectie met veel variatie
Grote voorraad platen natuursteen en keramiek
Gedegen advies over de eigenschappen van het materiaal
Uniek Inspiratiecentrum
Groot netwerk
De duurzaamheid van onze materialen staat hoog in het vaandel
Meer dan 30 jaar ervaring in de branche
We kunnen voor u op zoek naar de juiste materialen

Onze showroom

Wat kunt u verwachten van onze showroom? Bekijk onderstaande video voor een impressie

Verwante producten
Wil je meer zien? Bekijk onze actuele voorraad platen door op onderstaande button te klikken
Bekijk onze producten