Venster sluiten
Locatiemarkering icoon in wit
Belgie
Hardsteen
Natuursteen

Belgisch Hardsteen 4 cm

Kleur
Kleur
Grijs
Afwerking
Afwerking
Gezaagd

Belgisch hardsteen wordt gevormd op de bodem van de zee, door verschillende lagen aardkorst die door middel van druk en temperatuur een harde laag vormen. De voornamelijk blauwgrijze kleur van hardsteen geeft de steen een unieke uitstraling en hierdoor past het prachtig bij de rest van uw interieur of exterieur.

Wilt u dit materiaal in het echt komen bekijken? Maak online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op via 0345 50 90 10.

Maak een afspraak

Beschikbare Producten

Afmeting
Dikte
Prijs/m2
Beschikbaar
Gereserveerd
Afmeting
285 x 165
Dikte
Prijs/m2
166.00
Beschikbaar
0
Gereserveerd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Dit product hebben we niet op voorraad. De levertijd hiervoor is gemiddeld tussen de 2 en 6 weken. Stuur een e-mail naar info@dsenatuursteen.nl om een order te plaatsen.

Maak een account aan of log in om te kopen

*aankopen kunnen alleen worden gedaan door geregistreerde steenhouwers

Uw account wordt momenteel geverifieerd. Zodra deze door ons team is geverifieerd, kunt u onze producten kopen.

over het materiaal

Hardsteen

Belgisch hardsteen is een natuurlijke, compacte kalksteen en komt, zoals de naam al vermoed, uit België. De steensoort kenmerkt zich door zijn blauwgrijze kleur. Het is gevormd door fossielen en kleine skeletten van zeedieren die miljoenen jaren geleden zijn gestorven. De gestorven diertjes vormen samen met calciet een zeer harde steensoort. Omdat het gesteente zo hard en dicht is, is Belgisch hardsteen een hoogwaardig product. Belgisch hardsteen is breed inzetbaar, onderhoudsvriendelijk en enorm duurzaam. Deze rauwe steensoort heeft een unieke en natuurlijke uitstraling, wat bij veel mensen in de smaak valt.

Bekijk meer producten

Vergelijkbare producten

DSE Natuursteen inspiratiecentrum voor natuursteen en Marazzi keramiek
bezoek onze showroom

Komt u inspiratie opdoen?

In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!

maak een afspraAk