6.4.2021

De geschiedenis van Arabescato

Aliquam ut porttitor leo a diam. Non curabitur gravida arcu ac. Integer malesuada nunc vel risus commodo viverra maecenas accumsan. Amet consectetur adipiscing elit ut. Consectetur lorem donec massa sapien faucibus. Adipiscing elit duis tristique sollicitudin nibh. Iaculis at erat pellentesque adipiscing commodo elit at imperdiet.

Marmer

Arabescato is een voornamelijk witte marmersoort die ontgonnen wordt in de Apennijnen, een gebergte in Italië. Iets zuidelijker hiervan ligt Carrara, een klein plaatsje waar ook veel natuursteen gewonnen wordt. Arabescato heeft een witte ondergrond met veel verschillende kleuren aderen. Deze variëren van beige, rood, bruin, groen, grijs en zwart.

Het beeldhouwwerk David van Michelangelo Buonarotti (zie foto) is wereldwijd waarschijnlijk het meest bekende werk in de geschiedenis van kunst. Dit kunststuk is gehouwen uit het marmer, wat door hem zelf gekozen is, uit de groeves van Carrara. Amsterdamse kooplieden wisten dit witte marmer snel te vinden en tot op heden zijn deze marmersoorten terug te vinden op de gevels aan de Amsterdamse grachten.

Ontmoet het team

Wij laten u graag kennismaken met het nieuwe team van DSE Natuursteen en daarom laten wij graag ons (virtuele) gezicht zien!

“Mijn naam is Jelle Janssen. Sinds januari dit jaar ben ik de nieuwe accountmanager bij DSE natuursteen. Binnen DSE ligt mijn focus om onze relaties de aandacht te geven die ze verdienen, samenwerkingen aan te gaan en ze op het juiste moment te informeren over onze materialen. Naast onze voorraad in marmers en granieten vertel ik je graag meer over Marazzi The Top en de diversiteit aan mogelijkheden die onze materialen te bieden hebben.Ben je net als ik ook enthousiast over onze materialen en wil je er meer over weten? Aarzel niet om Jelle te belle(n) via nummer 06-18677355 of stuur een mail naar jelle@dsenatuursteen.nl. Hopelijk tot snel!”

“Mijn naam is Paul Spelthan en sinds 1 februari 2020 in dienst bij DSE Natuursteen. Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam in diverse sales- en directie functies bij bouw gerelateerde bedrijven. In mijn huidige functie als Sales Manager Ceramics ben ik lid van het MT en eindverantwoordelijk voor alle facetten aangaande Marazzi The Top. Van procesoptimalisatie tot en met het in de markt zetten van Marazzi The Top, met het team van DSE Natuursteen en onze ketenpartners, ben ik uw aanspreekpunt. Ik hou van persoonlijk contact en face-to-face benadering en ben telefonisch bereikbaar op 06-50586317 of via mail op paul@dsenatuursteen.nl. Hoop op korte termijn nader kennis met u te mogen maken….”

Other articles