11.16.2023

Vacature: Commercieel Binnendienst Medewerker Leerdam

Wat ga je doen?

Ons familiebedrijf heeft onwijs veel ambitie om de meest duurzame en sociaal bewuste speler te worden in de natuursteenmarkt van Nederland. Wij bieden een exclusief aanbod van kwartsiet en marmer tot graniet. De nieuwe directeur (de 2e generatie van het familiebedrijf) wil het roer omgooien en er een super modern, hoogwaardig en bekend bedrijf van maken.

 

Als commercieel medewerker kom je te werken in de binnendienst. Het is een beetje een bullsh*tterm, maar hier ben je echt een spin in het web - de octopus van het bedrijf. Want, je taken bestaan uit debiteuren- en crediteurenbeheer, orders verwerken en klantrelaties onderhouden, bestellingen met klanten bespreken en verwerken in het ERP systeem, als host/hostess klanten ontvangen in de showroom, facturatie en het opvolgen van betalingen enzovoorts enzovoorts. Kortom, een super afwisselende functie waarbij het belangrijk is dat je meerdere ballen in de lucht kunt houden. Focus ligt nadrukkelijk op de administratie managen, maar daarnaast ook op de verkoop - dus als jij van beide markten thuis bent kan dit een mooie fit zijn.

 

Gezien het uitgebreide takenpakket is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt in een soortgelijke rol. Je komt te werken in een team waar samenwerken en vernieuwing hoog in het vaandel staan. Je werkzaamheden vinden plaats vanuit het kantoor in Leerdam. De werktijden liggen tussen 08:30 en 17:00 uur en je werkt 40 uur per week, inclusief een halve dag op zaterdag. Last but not least krijg je een laptop van de zaak, zijn er bedrijfsuitjes per halfjaar, ga je soms naar het buitenland als bedrijfsuitje en heerst er een super positieve werksfeer.

Je verantwoordelijkheden:

●       Voor de binnendienst van onze natuursteen en keramiek business units. Dit houdt onder andere in: offertes maken, klanten nabellen voor aftersales, nieuwe leads vinden en commercieel benaderen, en een dynamische samenwerking bewerkstelligen met de verkoop buitendienst en de marketing afdeling.

●       Debiteurenbeheer en crediteurenbeheer.

●       Boekhouding managen en processen vinden om het te optimaliseren

●       Bestellingen met onze leveranciers bespreken en verwerken in ons ERP systeem.

●       Klanten ontvangen in onze showroom.

●       Facturatie en het opvolgen van betalingen.

●       ideeën omzetten in verbeteringen. Zo worden we iedere dag een stukje efficiënter, uitdagender en leuker.

Wat wij bieden:

●       Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden;

●       Je verdient een goed startsalaris met veel afwisselende taken en duidelijke doorgroeimogelijkheden.

●       Laptop en telefoon van de zaak;

●       Leuke bedrijfsuitjes en bedrijfsreizen!

●       Mooi bonus structuur i.v.m. behalen sales targets!

●       Gezellige en positieve werksfeer. In ons teamwerken wij hard maar hechten we ook veel waarde aan een positieve werksfeer waarbij we respectvol met elkaar omgaan en nauw met elkaar kunnen samenwerken. Wij hebben ook vrijdag middag borrels met een jong en ambitieus team die goeden vriendelijk met elkaar omgaat.

 

Wat wij vragen:

●       Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële en administratieve functie.

●       Een sterke commerciële en administratieve achtergrond.

●       Je houdt van aanpakken, leert snel en bent niet bang om de verantwoordelijkheid te nemen. Je bent ambitieus en wilt graag meegroeien met ons snelgroeiend bedrijf.

●       Een grote pre zou zijn als je al ervaring meebrengt in de natuursteen of groothandel sector maar dit is zeker geen deal-breaker.

 

Ons aanbod:

●       Een dynamische werkomgeving en doorgroeimogelijkheden.

●       Een goed salaris met bonus structuur.

●       Laptop van de zaak.

●       Leuke bedrijfsuitjes per halfjaar.

●       Bedrijfsreizen naar andere landen (als targets worden behaald).

 

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief samen met je cv door naar info@dsenatuursteen.nl.

We zouden graag willen weten van je waarom je deel zou willen uitmaken van ons snelgroeiende familiebedrijf.

Materialen van de week

Deze materialen verdienen extra aandacht.

No items found.

Hebben deze producten uw interesse gewekt en/of bent op zoek naar meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@dsenatuursteen.nl of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar op 0345-509010.

Andere artiekelen