1.4.2023

Onze visie op weg naar de toekomst

DSE 2.0

Sinds begin van dit jaar heeft DSE Natuursteen haar visie en missie aangepast aan de nieuwe standaard. Onder leiding van Dayyaan Hasnain (managing director) slaan we een nieuwe weg in. DSE Natuursteen heeft bewust gekozen voor een nieuwe organisatie structuur. Zo heeft DSE Natuursteen vorm gegeven aan een nieuw management team dat bruist van nieuwe ideeën op het gebied van assortiment bepaling en marktbenadering, waarbij de behoefte van de klant centraal staat.

DSE Natuursteen richt zich nu volledig op plaatmateriaal in Italiaans keramiek, geproduceerd door Marazzi, hoogwaardige granieten in diverse uitvoeringen, Belgisch hardsteen, exclusieve marmers, zeer uitdagend kwartsiet, maar ook op marmer- en kwartscomposieten.

Ter introductie gaan wij de komende tijd acht nieuwe exclusieve Italiaanse marmersoorten aan je voorstellen. Iedere week laten wij jou kennis maken met deze bijzondere materialen die wij, mits onverkocht, uit voorraad kunnen leveren. Je ontvangt van ons een mail onder vermelding van "materialen van de week".

Ontmoet het team

Wij laten u graag kennismaken met het nieuwe team van DSE Natuursteen en daarom laten wij graag ons (virtuele) gezicht zien!

“Mijn naam is Dayyaan Hasnain, managing director van DSE Natuursteen. Wij hebben de ambitie om het beste bedrijf te worden in de Nederlandse steenwereld en ik kijk ernaar uit om dit waar te maken met ons team. Mijn focus bij DSE ligt op strategie, marketing, sales automation en process-optimalisatie. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, hiken, boeken lezen, scuba-diven en verre reizen maken. Ook ben ik een tafeltennis-tovenaar, dus ik sta open voor uitdagers deze zomer. Ik ben bereikbaar op dayyaan@dsenatuursteen.nl en op 06-47663279.”

“Mijn naam is Carlo van Santen, manager Natuursteen & Monumenten van DSE Natuursteen. Onze doelstelling is om Nederland kennis te laten maken met de mooiste natuursteen soorten vanuit de hele wereld en een inspiratiecenter te zijn waarin steenhouwers, architecten, interieurbouwers, gevelbouwers en consumenten samenkomen om ideeën op te doen en hun droom werkelijkheid te laten worden. Mijn focus bij DSE ligt op waarborging van kwaliteit, continuïteit van onze materialen en het streven naar uitstekende customerservice. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met voetballen, lezen, puzzelen en reizen. Ik ben bereikbaar op carlo@dsenatuursteen.nl en op 06-27546438.”

DSE Natuursteen heeft, sinds het nieuwe management er is, de strategische keuze gemaakt om per direct afscheid te nemen van onze bewerkingsafdeling en de focus volledig te verleggen naar onze handelsfunctie. DSE Natuursteen wil graag uw partner zijn als voorraadhoudend importeur van genoemde materialen. Om dit te kunnen waarborgen en om ons servicelevel naar een hoger niveau te krijgen, zullen wij ook op het gebied van communicatie een aantal zaken aanpassen aan onze nieuwe norm. Zo zullen wij op korte termijn een compleet nieuwe website introduceren waarop wij ons uitgebreide assortiment presenteren, je real time onze voorraden kunt bekijken, materiaalkeuzes kunt maken en direct, 24 uur per dag, je orders digitaal kunt plaatsen.

Materialen van de week

Deze materialen verdienen extra aandacht.

No items found.

Hebben deze producten uw interesse gewekt en/of bent op zoek naar meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@dsenatuursteen.nl of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar op 0345-509010.

Andere artiekelen