1.4.2023

De nieuwe ondernemingen van 2021

Innovatie

Één van onze grotere ondernemingen in 2021 is het lanceren van onze nieuwe website. Innovatie staat bij ons in een hoog vaandel, en wij zijn continue bezig met nieuwe manieren ontdekken om onze klanten beter te bedienen en natuursteen op een innovatieve en inspirerende manier te presenteren.

De nieuwe website van DSE zal in mei 2021 live gaan.

Op onze nieuwe website kunt u onder andere de actuele voorraad van onze natuursteen en keramiek platen vinden. Daarnaast kunt u producten online bestellen en betalen via iDeal. Dit maakt het des te makkelijker om onze actuele voorraad te bekijken + online te kopen. Ontvang ook updates van nieuwe promoties of materialen, en DSE content!

Dit zijn een aantal 'sneak=peaks' van onze nieuwe website:

Ontmoet het team

Wij laten u graag kennismaken met het nieuwe team van DSE Natuursteen en daarom laten wij graag ons (virtuele) gezicht zien!

“Hé, mijn naam is Frank van Honk. Sinds 1 Maart ben ik werkzaam bij DSE Natuursteen als Logistiek Manager. We zijn met een vrij nieuw team om DSE weer op de kaart te zetten. Ik zal mij de komende maanden bezig houden met het opruimen en herinrichten van het magazijn. Wij hebben afscheid genomen van de tegels en gaan ons volledig richten op keramische en natuursteen platen. Dit brengt veel logistieke veranderingen met zich mee. Buiten werk om voetbal ik graag en het daarbij behorende biertje. Naast voetbal volg ik een hoop andere sporten. Andere hobby's zijn pokeren met vrienden en zo af en toe gamen. Verder ga ik een uitdaging beerpong met collega's nooit uit de weg. Ik ben bereikbaar op frank@dsenatuursteen.nl en op 06-16769738.”

"Mijn naam is Mats van Dijk en sinds 1 november 2020 regel ik de binnendienst voor keramiek en natuursteen bij DSE. Hiervoor hou ik mij bezig met showroom bezoeken en ben ik uw aanspreekpunt als het gaat over de orderadministratie. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, duiken, films kijken, hockey en frank verslaan met beerpong. Ik ben bereikbaar op mats@dsenatuursteen.nl en op 06-18720104.”

Materialen van de week

Deze materialen verdienen extra aandacht.

No items found.

Hebben deze producten uw interesse gewekt en/of bent op zoek naar meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@dsenatuursteen.nl of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar op 0345-509010.

Andere artiekelen